Már sokan feltették ezt a kérdést, de nem nagyon jöttek jó válaszok! Melyik a legjobb INGYENES weboldal készítő?
Drone007 oké, elhiszem hogy a uCoznak van hibája, de most komolyan, hol látsz te ott egetverő reklámot, ami fedezné a kiadást?
Az oldal tetején lévő 5px magas csak vendégek számára látható csíkra gondolsz?
Mellesleg uCoz.hu gagyi kategóriába se sorolható, hiszen teljesen bármit személyre szabhatsz. Webnode-ban nem, mert megvan adva, hol mit módosíthatsz, itt nincs.
És van egy előnye a uCoz-nak, hogy ha saját sablont csinálsz, szinte észrevehetetlen hogy uCoz-t használsz. Webnodénál pl. már nem, mert ott mint írtam megvan szabva, mit cserélhetsz/változtathatsz.
Ha már saját sablont csinálsz, akkor olyan megterhelő lenne egy oldalt magadtól megcsinálni?
Csak kérdezem.
Most mire összedobsz egy regisztrácíós formot, meg egy fórumot/üzenőfalat + keresel tárhelyet (ami a kérdésből adódóan nem lehet fizetős), akkor hol van weboldalad hol nincs.
CMS-ek (joomla, E107 stb), meg azért nemjók, mert az szintén olyan akkor mint a uCoz.
Nem, azért jelentősen jobbak, mivel a kódba is be lehet nyúlni.
(Amúgy egy reg., fórum, üzenőfal kombót kb 2 óra alatt össze lehet hozni, ha az ember tudja merre keressen és használ egy kulturáltabb framework-ot. :) )
PHP forráskódokhoz is?
Kétlem. :)
#11 aka #13 aka #15 aka #17 Használd nyugodtan az uCozt, de engedtessék meg nekem mint webdevelopernek, hogy véleménnyel legyek arról, amihez értek. Nem szeretnélek Téged meggyőzni semmiről, annál inkább a kérdés feltevőjét, hogy ne dőljön be a csillivilli ingyenwebgyártóknak, mert nem mind arany ami fénylik.
Saját kis weboldalnak elmennek az ilyen szörnyűségek, de cég weboldalaként, vagy portfolió oldalként csak nevetség tárgyát képezi, aki ilyen "weboldalt" mutat fel.
Mutassak neked olyan webáruházat, mármint cégwebáruházat, ami uCozt használ?
A lehető legjobban konfigurálható Webáruház.
Mutass, engem érdekel.
De hidd el, nem a legjobban konfigurálható. (Valószínűleg te nem láttál még túl sok webáruház motort, ne adj isten nem írtál még egyet sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!