Azt szeretném megcsinálni,hogy amiko egy látogató megnyitja a weboldalamat, egy általam megadott webcímmel egy új ablak is megnyíljon. Tehát mintha átirányitás lenne,csak azért kell új ablakban, mert szeretném hogy a weblapom is ottmaradjon. Remélem értitek :S
Köszi!
2009. aug. 23. 13:33
1/8 anonim válasza:
FELEJSD EL! Én személy szerint utálom az új ablakban megnyílást, megnyitja a felhasználó új ablakban, ha meg akarja.
2009. aug. 23. 14:37
2/8 A kérdező kommentje:
na neked se ártana egy nyelvtankönyv
2009. aug. 23. 15:10
3/8 anonim válasza:
Választhatunk, hogy ha a felhasználó rákattint egy linkre, a céloldal új ablakban nyíljon-e meg, vagy sem. Ezt a target segítségével tudjuk megvalósítani (magyarul: cél, célpont), amit szintén a nyitó tagba írunk, a href előtt vagy után. Két választásunk van: A _blank, vagy a _self, előbbi új ablakban nyitja meg a céloldalt, utóbbi pedig ugyanabban. Ha nem adunk meg target-et, akkor automatikusan ugyanabban az ablakban nyílik meg a link.
köszi,ezt én is tudtam,de NEM kattintás alapú kell. hanem megnyitják a webemet és magától megnyilik nekik egy új ablakba egy másik oldal is.
2009. aug. 23. 17:33
5/8 anonim válasza:
első vagyok. köszönöm az építő jellegű kritikát, tudom csak a javamat akarod, én is neked, de szerintem ne csinálj ilyet, mert IDEGESÍTŐ ha egy oldal az ÉN engedélyem nélkül nyit egy új ablakot... hagy döntsem már el én mit akarok, ne a webfejlesztő.
2009. aug. 23. 20:58
6/8 anonim válasza:
vannak ilyen scriptek de az gond h ilyet lehet csinálni de úgyis az összes böngésző letíltja az autómatikusan megnyíló ablakokat. szóval felesleges ilyet csinálnod de ugynaakkor vannak erőszkos és böngésző ablakletiltását kerülő scriptek is nemtom hol lehet ezt megtalálni de próbálkozz. google--->"script ablakok" 1000000000001 egy scriptes oldal van ahol tuuti találsz majd vmit.
2009. aug. 25. 02:26
7/8 anonim válasza:
Service Pack 2- nél már automatikusan tiltva vannak ezek az oldalak :D
2009. aug. 25. 20:08
8/8 anonim válasza:
nem azért, de minek neked egypár felugró ablak?? bőven elég belőlük az, amelyik reklámoz... ezt csak akkor tedd, ha nem szeretnél látogatót, vagy ha az a célod, hogy az emberek agyára menjen a lapod
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!