Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehetne weblapomra...

Hogyan lehetne weblapomra beszúrni az alábbi oldalon található logikai játékokat?

Figyelt kérdés

Találtam egy oldalt:

[link]

nagyon jó logikai játékok vannak rajta, amiket saját lapomra szeretnék beszúrni. Segítsetek, hol találok hozzá olyan linket, vagy forrást amiket be kellene szúrnom, hogy nálam is működjenek a játékok!

nem az egész oldalt akarom belinkelni, hanem a játékokat egyesével, úgy hogy az én oldalamon lehessen játszani.

előre is köszi....

2009. aug. 22. 15:11
 1/4 A kérdező kommentje:

Ezek megint csak szükségesek lennének!

Ha az oldal forrására rákattintok, onnan ki tudom szedni ezeket? Bár próbálkoztam már úgy is de nem működik. Segítsetek légyszi!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. aug. 22. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, az oldal forraskodjabol kitudod szedni ezeket a jatekokat, es beilleszteni. Ha annyira nem vagy jartas a kodokban, akkor javaslom hogy firefox melle szedd le a firebug-ot. Inspect elementre kattintva csak foleviszed az egeret amit szeretnel megnezni, es rogton odaugrik a forraskodban ami kell neked.
2009. aug. 22. 15:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy próbáltam már kiszedni, de mikor beillesztem a sajátomba, ott nem működik, csak egy fehér keret jelenik meg, de nem töltődik be a játék.
2009. aug. 22. 15:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Probáltam a firebug-gal is, és meg is találom ez embed vagy object -tel kezdődő részt, amit be kéne illesztenem, de mikor beillesztem mért nem működik?????
2009. aug. 22. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!