Vélemények a blogról?
Kíváncsi lennék mit gondoltok erről a blogról: [link]
Kinézet, történet, stb. Ha nem tetszik az se gond.
Illetve szívesen fogadnék ötleteket, hogy hogyan tudnám egyszerübben az elsö bejegyzéshez vezetni az új olvasókat...
Tehát most oldalt kint van az elsö 5 bejegyzés ajánlóként, viszont ez lehet nem elég észrevehetö egyeseknek. Alatta ott van az archívum is viszont, ahol minden bejegyzést könnyü megtalálni.
Csak gondolom van olyan látogató, akinek ez nem esne le egyböl.
Azt terveztem, hogy mondjuk az 5 legújabb bejegyzést kiteszem oldalt ajánlóként, a blog fö részén pedig a legelsö bejegyzés látszana felül mindig, de sajnos nem lehet megfordítani a bejegyzések sorrendjét :/
Blog formájában áll össze a történet. A jelenben történik, tehát a jövöbeli eseményeket nem írhatom le elöre :)
A föszereplö fokozatosan írja a dolgokat, ahogy megtörténnek vele.
jópofa:) végre sok bloggal ellentétben egy olvasható, mármint nem kapok átmeneti vakságot amikor 2 sort el kell olvasnom belőle.
tartalom is érdekes nem az én világom de jó, látok benne fantáziát:D
jó az elrendezés is így tovább;) kerekedjen a történet;)
Persze, tudom, hogy ez egy szük rétegnek szólhat nagyrészt... de igazából nekem már az is szórakoztató, hogy elképzelem és leírom a történetet :) Az csak plusz, ha van akiknek tetszik esetleg és olvassák.
Amúgy köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!