Miért nem tudom kisebbre venni a text field méretét?
Szóval kell nekem sok input type=text field. kicsik, csak egy számot kellene mindegyikben írni.
<input name="h1" type="text" id="h1" size="5" maxlength="1" /></td>
ez a kódom, ez Dreamweaverben teljesen jól néz ki, a size 5 körübelül 1cm széles. Azonban bármelyik böngészőben megjelenítve sokkal szélesebb lesz kb. 3 centi. Egyszerűen nem jövök rá miért. Ha a size-t 1-re teszem, akkor DW ben nagyon vékonyka lesz a field, a böngészőben meg még úgyis kb másfél centi.. Miért? Nincs mögötte semmi css, de avvla is próbáltam egyébként, de az eredmény ugyanaz, a böngészőban sokkal szélesebb mint a szerkesztőben. Így nem tudok haladni. tudna valaki segíteni miért van ez a különbség a megjelenítés közt, miért lesz nagyobb? Köszi!
Ezzel próbálkozz:
input{
width:30px;
}
A böngészők rendelkesnek alapértelmezett stílusbeállításokkal, ráadásul ezek teljesen eltérőnek. Az inputok stílusa teljesen böngészőfüggő.
Végezz az inputon css resetet, és utána építsd fel újra a stílusát nulláról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!