Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudok egy videót bele...

Hogyan tudok egy videót bele ágyazni a weboldalamba?

Figyelt kérdés
van egy film amit bele szeretnék ágyazni a weblapomba .ezt hogyan tudom meg csinálni?
2012. nov. 25. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Milyen weboldal? Te csináltad notepad++-ba, vagy ilyen netes mint pl: 5mp és társai.
2012. nov. 25. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Erre így nem lehet válaszolni. Ha nem te vagy a jogtulajdonos, akkor azon a módon, ahogyan az eredeti közzétevő leírja. Ott a kódot is meg szokták adni a beágyazáshoz. A weblapod felett teljes felügyelted van? Statikus, vagy dinamikus?
2012. nov. 25. 20:08
 3/5 A kérdező kommentje:
saját oldal!én készítettem csak nem tudom vamiért be ágyazni a filmet a oldalba.:S
2012. nov. 25. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy kérdésre válaszoltál, de ez még kevés infó.

Ne nekünk kelljen már kibarkochbázni.

2012. nov. 25. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Technikai segítséget vársz egy nem erre szakosodott, nem fórumként meghatározott oldalon. Nagyobb baj, hogy nem írsz semmi használhatót.

Valami ilyesféele kellene.

Van egy saját készítésű, tisztán html alapú weboldalam. Youtube videókat szeretnék beágyazni. Hogyan kell?

Vagy:

Gazdája vagyok egy joomla/drupal/wordpress oldalnak. Saját készítésű divX filmemet szeretném feltölteni és beágyazni, melyhez a XXX modult használom. Eddig sikerült így és így, de most nem megy. Utoljára volt egy verziófrissítés. A hiba ennek megtörténte óta jelentkezik.

A cms változata X.x, a modulé X.x, saját szerverről fut.

stb.

2012. nov. 25. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!