Mi történt a co. Cc-s oldalammal?
Valaki tudja, hogy mi történt a co.cc domain szolgáltatóval? Most vettem észre, hogy az egyik oldalam nem nyílik meg.
Esetleg valaki tudja, hogy a 000webhost.com oldalon hogyan tudom az eredeti oldalam címét "visszaállítani" (a co.cc-s címről)?
A co.cc 11.-e környékén már nem engedett új domaineket regisztrálni, sem ingyen, sem pénzért. 13.-ától folyamatosan elkezdtek leállni a szerverek, az oldaluk nem elérhető többé mint ahogy egyik náluk regisztrált domain sem. Nekem is adódott ebből problémám, egy közösségi játékot törölt le emiatt a a tárhelyemről engedély nélkül egy fizetett tárhelytől egy okos alkalmazott... A régi oldaladdal annyit tehetsz, hogy mindent lementessz, adatbázisokat is, majd regisztrálsz új tárhelyet és ha lehetőséged van akkor egy olcsó domaint regisztrálsz :)
Ha nem tudod, hogyan kell mindezt csinálni, akkor írj egy üzit, amiben közlöd, hogy milyen tartalmokezelőt futtattál stb. :)
Úhhh, köszönöm szépen, hogy ilyen segítőkész vagy:) Sikerült lemásolnom a fájlokat, szóval nagyon hálás vagyok!:)
Szerencsére csak html oldal volt ott fent, szóval nem kell túl sokat babráljak majd vele.
Köszönöm a segítséged!:)
(ha lehetne, akkor 100x megnyomnám a zöld kezet:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!