Mi a baja a gportalomnak?
Figyelt kérdés
Mikor bejelenkezek,hogy szerkesszem,akármire kattintok nem reagál,csak a kijelenkezésre,meg a "új!modulkezelő",de abba hiába csinálok valamit kivűl nem látszik.Meg alapból én a sima modulkezelőt használom,de semmit nem ad be és így szerkezteni se tudom :(,még a stílust se a beállítást se semmit.És így elég nehéz szerkezteni.Mit csináljak??Írjak a webmesternek??Vagy csak valami egyszerű dolgot nem tudok megcsinálni,nekem mindegy csak leglább szerkezteni tudjam.2009. aug. 16. 08:31
1/1 anonim válasza:
Nem tettél be fejléces menü kódot? Az belebabrálhat. Ha tettél, töröld a modulkezelőből a felelős modult.
Ha sehogy sem sikerül, írj a webmesternek. Ő segíteni fog biztosan. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!