Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek milyen a blogom?...

Szerintetek milyen a blogom? Min kéne javítanom?

Figyelt kérdés

[link]

Még csak most kezdtem el blogot írni, ahol a saját tapasztalataimat, infókat stb-t szeretnék megosztani a teherbeesésről, gyermekvállalásról etc. Szerintetek milyen? Min kéne javítani?

2012. nov. 17. 18:02
 1/6 anonim válasza:
100%
Elsőre szerintem a betű és a háttér színe nagyon egybefolyik. Hosszú szöveget így nagyon nehéz olvasni.
2012. nov. 17. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Szimpatikus vagy, olvasni foglak :) Linkelhetlek a blogomhoz?
2012. nov. 17. 18:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Persze! :)

2012. nov. 17. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez a blog nem néz ki jól! Nem akarlak megsérteni de lehetne egy kicsi tetszetősebb is!

Én szívesen segítek, hogyha szeretnéd!

Egy nem jól kinéző oldal az embereket elriasztja!

2012. nov. 20. 15:55
 5/6 Golan Trevize ***** válasza:

Nagyon rossz a választott betűtípus, nehezen olvasható.

Valamint a szöveghasábot méretezd át, mert FullHD monitoron elég bután néz ki, hogy csak középen, kevesebb mint a monitor felén van a szöveg. Eleve 860 pixel "széles" hasáb a szövegnek édeskevés, amikor a legegyszerűbb monitorok is 1024×768-as felbontásban mennek.

2012. nov. 20. 16:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megfontolom! :)

Harmadik, leírnád konkrétan mi nem tetszik?

2012. nov. 20. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!