Ingyenes webnode oldalamra rakhatok Google Adsense-et?
Figyelt kérdés
csak mert úgy hirdetik magukat, hogy reklámmentes. attól é még reklámozhatok?2012. nov. 15. 22:22
1/5 anonim válasza:
Tuti megoldható, csak halál fölösleges, mert amúgy sem valószínű, hogy a kevés látogató majd az ottani reklámokra fog rámenni.
2/5 A kérdező kommentje:
Mért gondolod, hogy kevés a látogató? Célorientált reklámok kellenek.Hátha beindul egy kicsit.
2012. nov. 16. 13:35
3/5 anonim válasza:
Honnan gondolom, innen: "webnode"
Sok weboldalt láttam, hidd el nekem az ilyen webes felületeken készült cuccokat egy maximum 5-10 embernél több nem szokta látogatni.
Még ha hirtelen egy jobb reklám miatt fel is fut, nagyon rövid életű a sikere.
4/5 A kérdező kommentje:
ezt az 5-10 embert milyen időintervallumra értetted?És mért gondolod, hogy nem lehetne felfuttatni?
2012. nov. 16. 14:07
5/5 anonim válasza:
Hát, azért ez az 5-10 eléggé előítéletes. Az én Webnode oldalamnak havi 40-60 e megtekintése van, attól függően, hogy éppen mennyi munkát fektetek bele... Az más kérdés, hogy fizetek is érte rendesen a webnode-nak, mert prémium, saját domain stb., tehát ránézésre nem mondanám se ingyenesnek, se gagyinak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!