Laco717.03 kérdése:
Segítene valaki abban hogy mért így ad be akár mit is akarok? Wampserver
2012. nov. 7. 23:10
11/17 anonim válasza:
Igen, az én torrentoldalam sem működik virtuális szerver alatt, egyszerűen a ts és a tbdev motor hibája. Keresd meg a PHP eredetű hibát! (mert a html kódok lefutnak, pl.:képek...), és ha kijavítod, jó lesz az egész
12/17 A kérdező kommentje:
pl mire gondolsz mit kéne benne néznem?
2012. nov. 9. 22:45
13/17 A kérdező kommentje:
2012. nov. 9. 23:37
14/17 anonim válasza:
megtaláltam, nálam sikerült megoldani: kapcsold be a components sttings-nél (3. csatolt képed) a short open tag funkciót, mivel <?php hellyett nyílván csak <? van
15/17 A kérdező kommentje:
2012. nov. 11. 02:45
16/17 anonim válasza:
Ha torrentoldalt készítesz, ne kezdő tudással tedd, legyél oly szíves, mert elég sok szar oldal van már így is, egyébként meg azért van, mert a mysql adatbázisba nem importáltad be a táblákat (vagy csak a bans tábla maradt ki?) #14 voltam
17/17 A kérdező kommentje:
veritrigosev-et hogy tudok hozzácsatolni pl 1 no-ip.org-s cimet?
2012. nov. 12. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!