Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Meg lehet oldani, hogy egy...

Meg lehet oldani, hogy egy iframe-es cuccra link mutasson a sablonon belül?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy az oldal megnyitásakor egyből betöltődjön és sipákoljon ott nekem, hanem egy ikonra vagy bármire mutatva jelenítené csak meg. Bejegyzésben nem tudom megoldani, mert a szerkesztője kidobja az iframe-et.

2012. nov. 7. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:

ilyesmire gondolsz?

<a href="teszt.html" target="my_iframe">link szöveg</a>

<iframe name="my_iframe">

2012. nov. 7. 14:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy teljesen hülye vagyok hozzá. :( Egy blogról van szó, CSS szerkesztős a sablon. Csak legalulra tudnám tenni a cuccot (konkrétan egy játék), de egyből megszólal, ha belépnek az oldalra (ill. oldalfrissítéskor). Ezért gondoltam, hogy egy bejegyzésbe teszem a játékot, és linkkel mutatok rá, de sajnos a bejegyzésszerkesztő TinyMCE, vagy mi a frász, ami nem engedi az iframe kódot. Egyszerűen eltűnik, nem lesz ott semmi. :(

Amit küldtél kódot, elmagyaráznád nekem, mi micsoda, ha megkérlek?

2012. nov. 7. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Amit én küldtem csak kitesz egy üres iframe-et, és a linkre kattintva tölti be az iframe-be a tartalmat, de akkor ezek szerint az iframe neked nem is jó?

Kérdés, hogy miben van a játék akkor? Flash?

2012. nov. 7. 15:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Közben kiagyaltam, mi micsoda a kódban, és működik, köszönöm. :) Külön oldalon nyitja meg a játékot. Végül is így is jó, de én szerettem volna, ha az oldalamon belül maradok. Ezt viszont csak úgy tudom megoldani, ha magába a blogsablonba teszem be, viszont helyhiány miatt a lap legalján lenne. Ezt szerettem volna elkerülni. Esetleg tudnál valami megoldást javasolni?
2012. nov. 7. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!