Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Elmagyarázna pár tulajdonságot...

Elmagyarázna pár tulajdonságot valaki css?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem rég kezdtem a css 3al foglalkozni eddig css2-n voltam,de nem nagyon tudom,hogy mit jelent pár kifejezés légyszíves nem oldalt linkeljetek,hanem saját szavaitokkal leírnátok,hogy mit jelent?

1.-webkit-transform: rotate(360deg); ebből a rotate mit takar és a deg az mi?

2.-webkit-transition: all 400ms linear; itt az all mit takar és a linear? gondolom a 400ms az az idő.

3.és van még egy pl: top:10px; ez mit jelent a top=left,right,bottom,mit takarnak ezek a kifejezések?

2012. nov. 5. 15:07
 1/2 Argloss ***** válasza:

Ez nagyon jól tud jönni, ha éppen nem tud valaki angolul:

[link]

Rotate = forgatás, deg -> Degree = fok (értelemszerűen forgatni lehet vele)

Transition = áttűnés/átmenet, linear = egyenes vonalú mozgás (kell ezt magyarázni?)

Itt vannak példák:

[link]

Az elemeket lehet pozicionálni az oldalhoz és egymáshoz képest is a tetejétől, balra, jobbra, aljától számítva. Ez viszont nem CSS3.

2012. nov. 5. 15:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Király így már minden oké :)
2012. nov. 5. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!