Ismeri valaki ezt a Metro UI CSS nevű css frameworkot, ha igen meg tudja mondani, hogy ezt csak Windows 8-on lehet használni? Ha nem, akkor pl. XP-n hogy kell?
Figyelt kérdés
Én a htdocs-ba raktam, és a böngésző címsorába ezt írtam: localhost/Metrocssmappaneve.2012. nov. 1. 00:17
11/11 A kérdező kommentje:
"webszerver se kell"-valóban, de a tutorialt ami néhány másodperces volt, abba tette, aztán úgy is hívta meg, és bejött egy oldal, ami ., na szóval nekem ezzel volt problémám, tehát így gondoltam, hogy nem működött, nem jött be ez az oldal, amiből aztán kiválaszthattam volna, hogy mire akarom használni. Nem tudom elmagyarázni,úgy hogy értsétek, majd megkérdezem valamelyik havaromat.
2012. nov. 2. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!