Php-s fórum oldalt mivel lehetne letölteni?
Figyelt kérdés
Valakinek van esetleg ötlete? Próbáltam teleport pro-val, webcopier-rel, httrack-kel, még a legegyszerűbb módon is:
FlashGettel is. Beírtam a számomra szükséges oldalt, beállítottam a paramétert is (*) = 0 to 23000 a login/pw-t, a közvetítő oldalt is, és meg sem jön le. Illetve ami lejön, az mindegyik hibaüzenetes oldal, a weboldalletöltők meg valamiért nem kezelik a php-t.
domain.eu/torrents-details.php?id=(*)
Tudom, hogy sok az oldal, de mindnek ugyanaz a címe, szóval tök egyszerű lenne, és mégsem sikerül. :S
2012. okt. 31. 13:51
1/1 anonim válasza:
Szerintem azt csak html-ként tudod letölteni és az éppen megnyitott oldal fog látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!