Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy kell meghirdetni több...

Taki97 kérdése:

Hogy kell meghirdetni több oldalon?

Figyelt kérdés

Van már egy elkészített weboldalam amit megszeretnék hirdetni,hogy több oldalól is rátaláljanak.

Tudtok ebben segíteni?

Ez az a weblap: [link]

2012. okt. 29. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Hello. nem szeretnel inkabb egy korrekt honlapot? hidd el tobben talalnanak ratok es komolyabban is vennenek titeket. ilyen lehetne a honlapcimetek: lakasfestes.hu vagy mogyorod-festes.hu vagy akarmi ami meg nem foglalt es szep is lenne az odlalatok. ha tetszik az otlet irj es kuldok referenciakat meg akar egy oldaltervet is keszitek nektek.

20.000ft lenne, ebbe a domaincim es a tarhely is beletartozik es eleg lenne csak a legvegen fizetni amikor mar keszen van es neked is tetszik a honlap.

Bocsi, hogy ilyennel zaklatlak, de nekem is jol jonne megtobb referencia es eleg korrekt szakembernek tunsz.

2012. okt. 29. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
hat ez nem privat uzenet lett mi? :S
2012. okt. 29. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Megnézném azt aki 20k-ért összerak egy oldalt, és még a dimaint, és tárhelyet is beleépíti a költségbe :D

Egy picit is normális weblap elkészítése minimum 1 hetembe kerül, és minimum 200k-t kérek érte. Komolyabb weblap milliókba is kerülhet. Bár igény szerint egy óra alatt én is összedobok 20k-ért egy oldalt, és biztos vagyok benne, hogy jobb lesz mint az előzőé.

Referenciákat ömlesztek ha kell.

2012. okt. 29. 22:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem mi a problémád. Statikus oldalról lenne szó és referenciákat gyujtenék. Tárhelyem van, domain 3k szal keresnék vele 17k ft-ot és azért 1-2 napos melo lenne. 1 ora neked egy oldal null kodbol? és 20k ft az orabéred? priviben kuldenél referenciákat ilyen 1 oras munkaidrol?
2012. okt. 29. 23:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Az a problémám, hogy évekig tanultam programozni, OKJ vizsgákat szereztem, majd progmatekos diplomát, és ilyen dolgokat látok, hogy 20 ezer forint, amikor maga a tervezés felemészt legalább egy hetet. Na most ha egy hónapot dolgozok egy normális weblapon 20 000 Ft-ért, akkor éhen halok! Egy árupakoló többet keres. És általában mindig vannak utómunkálatok is. Hibajavítás, kereső optimalizálás, marketing...

Pl ez az oldal egy tipikus 1-2 órás munka ( [link] ):

-Photoshop álom effekt

-Kivágva a figurák, szétvágva a kép

-MySQL-ből olvassa a tartalmat

-És egy kezdetleges admin felület is van

2012. okt. 30. 05:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Oké.

Egy 5mp.eu-s emberke biztos, hogy nem fog 20k-nál többet szánni egy honlapra.

Én is évekig tanultam programozást (c++,delphi,plc,pic,weblap), de ezzel a 4-5 referenciámmal nem találok munkát. Másodállásban szeretnék havonta 1-2 oldalt osszehozni, megvan a tudásom hozzá (PS,html,css,js,jquery,ajax,php,mysql,apache,seo), hoztam már ossze elég nagy portált magamnak és bemutatkozo oldalakat másoknak.

20k-nál tobbet tényleg elkérnél azért, hogy ezt ( [link] az odlalt kipofozd? Se képgaléria, se adatbázis, se admin felulet... csak a kinézettel kéne vmi kezdeni meg egy domain cim, egy kis linképités.

Mit szolnal hozza, hogy te egy ora alatt osszedobsz neki egy honlapot, én 2 nap alatt, 0 kodbol, se cms se sablon és lehet rájuk szavazni (screenshot 5percenként)? vesztes fizet 20k-t a nyertesnek?

Bocsi, nem akarok balhézni, tisztaban vok az árakkal, de te is tudod, hogy vannak olyan oldalak amik nem 200k-nál kezdodnek, és még1szer, tényleg csak referencia gyujtés miatt ajánlkoztam fel, csak unom már az ingyen melokat.

2012. okt. 30. 09:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Jól van, én nem akarok veszekedni.

Vannak 200k-alatti oldalak is, csak azokra felesleges domain-t vesztegetni. Sok sikert a referencia gyűjtéshez, de engem ne keressen senki, ha nincs minimum 200k-ja a munkára.

2012. okt. 30. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!