Hogy kell meghirdetni több oldalon?
Van már egy elkészített weboldalam amit megszeretnék hirdetni,hogy több oldalól is rátaláljanak.
Tudtok ebben segíteni?
Ez az a weblap: [link]
Hello. nem szeretnel inkabb egy korrekt honlapot? hidd el tobben talalnanak ratok es komolyabban is vennenek titeket. ilyen lehetne a honlapcimetek: lakasfestes.hu vagy mogyorod-festes.hu vagy akarmi ami meg nem foglalt es szep is lenne az odlalatok. ha tetszik az otlet irj es kuldok referenciakat meg akar egy oldaltervet is keszitek nektek.
20.000ft lenne, ebbe a domaincim es a tarhely is beletartozik es eleg lenne csak a legvegen fizetni amikor mar keszen van es neked is tetszik a honlap.
Bocsi, hogy ilyennel zaklatlak, de nekem is jol jonne megtobb referencia es eleg korrekt szakembernek tunsz.
Megnézném azt aki 20k-ért összerak egy oldalt, és még a dimaint, és tárhelyet is beleépíti a költségbe :D
Egy picit is normális weblap elkészítése minimum 1 hetembe kerül, és minimum 200k-t kérek érte. Komolyabb weblap milliókba is kerülhet. Bár igény szerint egy óra alatt én is összedobok 20k-ért egy oldalt, és biztos vagyok benne, hogy jobb lesz mint az előzőé.
Referenciákat ömlesztek ha kell.
Az a problémám, hogy évekig tanultam programozni, OKJ vizsgákat szereztem, majd progmatekos diplomát, és ilyen dolgokat látok, hogy 20 ezer forint, amikor maga a tervezés felemészt legalább egy hetet. Na most ha egy hónapot dolgozok egy normális weblapon 20 000 Ft-ért, akkor éhen halok! Egy árupakoló többet keres. És általában mindig vannak utómunkálatok is. Hibajavítás, kereső optimalizálás, marketing...
Pl ez az oldal egy tipikus 1-2 órás munka ( [link] ):
-Photoshop álom effekt
-Kivágva a figurák, szétvágva a kép
-MySQL-ből olvassa a tartalmat
-És egy kezdetleges admin felület is van
Oké.
Egy 5mp.eu-s emberke biztos, hogy nem fog 20k-nál többet szánni egy honlapra.
Én is évekig tanultam programozást (c++,delphi,plc,pic,weblap), de ezzel a 4-5 referenciámmal nem találok munkát. Másodállásban szeretnék havonta 1-2 oldalt osszehozni, megvan a tudásom hozzá (PS,html,css,js,jquery,ajax,php,mysql,apache,seo), hoztam már ossze elég nagy portált magamnak és bemutatkozo oldalakat másoknak.
20k-nál tobbet tényleg elkérnél azért, hogy ezt ( [link] az odlalt kipofozd? Se képgaléria, se adatbázis, se admin felulet... csak a kinézettel kéne vmi kezdeni meg egy domain cim, egy kis linképités.
Mit szolnal hozza, hogy te egy ora alatt osszedobsz neki egy honlapot, én 2 nap alatt, 0 kodbol, se cms se sablon és lehet rájuk szavazni (screenshot 5percenként)? vesztes fizet 20k-t a nyertesnek?
Bocsi, nem akarok balhézni, tisztaban vok az árakkal, de te is tudod, hogy vannak olyan oldalak amik nem 200k-nál kezdodnek, és még1szer, tényleg csak referencia gyujtés miatt ajánlkoztam fel, csak unom már az ingyen melokat.
Jól van, én nem akarok veszekedni.
Vannak 200k-alatti oldalak is, csak azokra felesleges domain-t vesztegetni. Sok sikert a referencia gyűjtéshez, de engem ne keressen senki, ha nincs minimum 200k-ja a munkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!