Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tumblr kérdések (? ) (lent )

Tumblr kérdések (? ) (lent )

Figyelt kérdés
Szóval... Regisztráltam a Tumblr-re és azt szeretném kérdezni, hogy ott csak angolul lehet írni? meg milyen posztokat célszerű kitenni? nem célom, hogy sokan nézzék, mert nem azért hoztam létre, hanem kell valahol egy olyan oldal ahol kiírhatom magamból a dolgokat úgy, hogy ne tudják ki vagyok. Vagy ezt ne csináljam? mert olvastam valahol olyat, hogy két fajta tumblr-öző létezik.. és nemtudom ,hogy jó ötlet volt-e egy ilyet csinálni.. stb.. minden kommentet szívesen várok.
2012. okt. 25. 17:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát figyel, írhatsz te magyarul is, csak úgy kevésbé lesz népszerű. A tumblr célja viszont eleve képek/videók/egyebek megosztása, nem blogírás, mert arra van olyan hely is, ami kifejezetten szövegírásra alkalmas. Persze itt is tudsz szöveget írni, de elsősorban nem ezt a célt szolgálja az oldal. Amúgy milyen az a két fajta tumblr-öző? xD
2012. okt. 26. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!