Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudom megoldani, hogy...

Hogyan tudom megoldani, hogy a weboldalamra tudjanak regisztrálni?

Figyelt kérdés
svr2011ps2.webnode.hu-ez a weboldalam!Van html-kód vagy JavaScript hogy betudjam rakni a weboldalra????Találtam 1-et de az csak bejelentkezés és nem lehet regizni!Segítenétek?

2012. okt. 24. 14:52
 1/8 anonim válasza:
Szia ha van a webnode-on php,és mysql vagy phpmyadmin akkor lehetséges és elég bonyolult de vannak sablonok csinálva ha meg akarod csinálni sablonnal akkor is kell egy alapszintű felhasználói tudás css,html,php,sql nyelven.Ha nincs php akkor SZOPI van.
2012. okt. 24. 16:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Hello.Köszönöm a válaszod!SZOPIKA :DDDD
2012. okt. 24. 16:09
 3/8 anonim ***** válasza:

A webnode egy sz*r online szerkesztő.

Ebben ilyen "extrákat" ne akarj csinálni, mert nem fogsz tudni.

2012. okt. 24. 21:23
 4/8 A kérdező kommentje:
És akkor miben???? Hupont.hu-ban?
2012. okt. 25. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyik ilyen webes szerkesztő sem igazán alkalmas erre.
2012. okt. 25. 21:54
 6/8 anonim válasza:
Első vagyok: tanulj meg html,css -t nem muszály profi nyelven de azért értsd meg miket írsz majd át.Aztán írsz egyet jegyzettömbben vagy mondjuk ha nem akarsz mindent kézzel írni vannak ilyen letölthető weboldalszerkesztők.Ezeket úgy alakítod ahogyan akarod. Próbáld meg ezen: uw.hu vagy atw.hu
2012. okt. 28. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez egy jó tutorial. Probáld meg [link]
2012. nov. 10. 07:47
 8/8 anonim ***** válasza:

jah rossz linket adtam:) ez az ami neked kell:

[link]

2012. nov. 10. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!