Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Rendelés-rögzítés neten...

Rendelés-rögzítés neten keresztül. De hogy?

Figyelt kérdés

Helló! A viszonteladóimnak szeretnék segíteni azzal, hogy(aki szeretné) nem papíron hanem online adják le a másnapi rendelésüket. Webáruházszerűen, de nincs szükségem arra, hogy összegget meg szállítási költségget számoljon. Beírja a termékekneve mellé a mennyiséget és rögzíti.

Természetesen regisztráció után, ahol a felhasználónevet én adom.

Hol találok ilyet?

2012. okt. 16. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:
en wp vel csinaltam meg es contact form 7 el. Hasznaltam meg egy plugint, hogy beallithassam ki lathassa az egyes postokat, oldalakat. A formot beszurtam egy olyan postba amit csak regeltek lathatnak, aztan regelem a felhasznaloimat es elkuldom az adatokat.
2012. okt. 16. 10:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs túl sok viszonteladód, akkor szerintem jobb ötlet a Google Űrlapokat használni. Az egy webes űrlapot készít, ami excel táblázatba rögzíti az adatokat, amit te meg tudsz nézni az online felületen, vagy le is tölthetsz
2012. okt. 16. 16:09
 3/3 A kérdező kommentje:
A 2/2 válasza tetszik. De további ötleteket is várok.
2012. okt. 17. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!