Feltöltöttem mediafire-re zenét, és törlik? Lent a gondom
:) Értem. Akkor nem lesz (ilyen formában) zenés weboldalam.
Csak akkor nem értem azt sem hogy pl. youtube hogy enged egyeseknek új teljes filmeket feltölteni, és nem szólnak a jogok miatt, nem tiltják le satöbbi.
Törli az is (ti. youtube), ha szólnak neki, és jogos, csak olyan rengeteg van, hogy nem haladnak vele, meg nem is mindet jelentik nekik. A mediafire meg sztem simán fájlnév alapján előre kiszűri, és annyi. Talán adhatnál nekik olyan neveket, amik nem utalnak rá, hogy mi az (pl. nem madonna - like a prayer.mp3, hanem mlp.mp3), hátha...
De talán jobb lenne, ha ezt elfelejtenéd, mert még egyszer vki, megkérdezi tőled vmikor, hogy mér' tetted, és volt-e rá engedélyed, és ha te meg nem tudsz rá elég jó választ adni, akkor meglepi lesz!
Értelek. Akkor a web-tárhely szolgáltatóhoz fogok feltöltögetni. De valóban, ott is lehet belőle probléma ha el kell számolni hogy honnan is van az a zene/film...
A zenértől letettem, inkább filmes oldalt fogok elkezdeni majd, elvileg a 000webhost már kb. 5 dollártól korlátlan tárhelyet biztosít... náluk vagyok amúgy. (bár nem tudom komoly-e hogy most mondok valamit 10 terra anyagot is tárolhatok náluk 5 dollárért havonta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!