Esztétikus, praktikus, ingyenes weblap?
Sziasztok!
Ti itt nagyon értetek a témához, úgy látom, talán tudtok segíteni egy kicsit.
Egy nagyon picike vállalkozást indítok be éppen, és szeretnék egy weblapot készíteni. Ott még nem tartok, hogy pénzért fogadjak fel valakit, aki megcsinálja, sem ott, hogy havonta fizessek a helyért. Ingyenes kellene, de nem igazodom el a hatalmas kínálatban... Ja, nő vagyok... Szóval nem látom át, hogy mi mivel jár, mire használhatom és mire nem, stb.
Tudtok ajánlani olyat, ahol én magam szerkeszthetek egy esztétikus oldalt magamnak, nem zavaró a reklám, és pratikus a használata? És ha lehet, a vállalkozásom neve lehessen a www. után.
A másik: FB-n nem vagyok fent. Lehet, hogy az ma maár a leghatékonyabb, ha ott csinálok a kis vállalkozásomnak egy "oldalt" (vagy nem tudom, mi van ott)..
Előre is nagyon köszönöm a segítégeteket!
Statikus oldal például egy bemutatkozóoldal, amit html és css segítségével össze lehet rakni.
Dinamikus oldal például egy webshop, ami már adatbázisokat is használ. Dinamikus oldalt akár ingyen is tud készíteni, ha valamilyen CMS rendszert használ (pl. Drupal, WordPress, Joomla!). Ezek előnye, hogy minimális programozói tudással is használhatóak, Ön is elkészítheti. Röviden ennyi. :D
Ömmm.... Nos, nagyon köszönöm, de sajnos nekem a leírtak pontosan mandarin kínaiul hangoznak... :D
"minimális programozói tudással is használhatóak, Ön is elkészítheti. "
Programozói tudásom még csak MINIMÁLIS sincsen...
Olyan helyre van szükségem, ahol a nagyon egyszerű halandó ingyen készíthet weblapot magának, mondjuk csak rá kell klikkelni, hogy melyik legyen a háttér, beírni, hogy milyen szöveg legyen ott, melyik színű / típusú betű, képet feltölteni stb... Ennél többre nem vagyok képes.
Nő vagyok, pedagógus, és örülök, hogy szöveget, újságot tudok szerkeszteni, ezen kívül nem tudok bűvészkedni a számítógéppel... ez a helyzet.
Van több lehetőség,de én az 5mp.eu-t ajánlom...Egyszerüen kezelhető felhasználóbarát,tehát egy inteligensebb 5 éves is elbánik vele,valamint mindenre van súgó...hátránya viszont annyi hogy google-ben nem könnyen mutatkozik,de nem ismerek olyan ingyenes aldomaines honlapot,amit első oldalon kirak a google.
Röviden: 5mp.eu egyszerü,google keresésben nem mutatja
Induló vállalkozásnak azt szoktam tanácsolni, hogy induljon el a Facebookon. Az ingyenes, és nagy reklámértéke van. Ha már megy a vállalkozás pár hónapja, és a facebookon felmérhető, hogy mekkora a kereslet az adott szolgáltatásra/termékre, akkor el lehet gondolkodni az online megjelenésbe való befektetésen.
Azt semmiképpen nem ajánlom, hogy ingyenes weboldalkészítőknél indítson oldalt a vállalkozásának, mert nagyon hitelromboló lehet egy "gagyi, csak hogy legyen valami" oldal, főleg, ha nem ért hozzá.
Az online megjelenéshez javaslom pályázzon állami támogatást (pl. Új Magyarország Fejlesztési Terv), és abból a pénzből már meg lehet valósítani egy megfelelő weboldalt akár egy profi fejlesztő, vagy egy cég segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!