Gréta9812 kérdése:
Szerintetek még mikéne az oldalamra?
2012. szept. 30. 16:00
2/11 anonim válasza:
MÁSOK OLDIJAI
főoldi
Szasztok
oldim
Nem hiszem, hogy valaki komolyan is tudná venni ezt az oldalt. (nálam már a g-portálnál elbukott)
3/11 anonim válasza:
Hát nem fogok hazudni, ez az oldal annyira gagyi hogy ha fejre állnál sem tudnád befuttatni. Eleve ott az a tény hogy egy béna g-portallal össze kattintgatott valami, a design csapnivaló, nem olyan témát dolgoz fel, ami túl széles körben érdekelné az embereket. Már az elején marha idegesítő ez az elb*szott nagy fejléc, meg mikor a kezdőlapon ilyet olvasok hogy "oldin" onnantól nem igazán tudok komolyan venni egy weblapot.
4/11 A kérdező kommentje:
Oksa igyekszem kijavítani! Kösz.
Épp most raktam ki új fejlécképet.
2012. szept. 30. 16:11
5/11 A kérdező kommentje:
Tudom:(
Tudom:(
Lécíves mondanátok tippeket hogy jobbá tehessem.
2012. szept. 30. 16:12
6/11 A kérdező kommentje:
Most már tudom és igazatok van :(
2012. szept. 30. 16:13
7/11 anonim válasza:
jézus uristen, ez mekkora monitorra lett tervezve?? :O
egy képernyőnyi fejléc OMG :D
8/11 anonim válasza:
és mozgó sokszorozott háttér :O kiba lassítja a gépet + kib*szott sz*r
Szerintem semmi nem kéne erre az oldalra, ami van azt is töröld :D
9/11 anonim válasza:
A full HD méretű fejléc a HD felbontású monitoromon csak tovább rontotta az eddigi véleményemet. (második válaszoló vagyok)
A mozgó háttér is teljesen felesleges, tényleg csak lassítja a böngészőt.
10/11 anonim válasza:
túl nagy a fejléc, és a mozgó háttér úgy lassítja az oldalt hogy nem igaz. tüntesd el ezeket aztán még sok sok tartalom ha témában keres valaki biztos jó egy ilyen oldal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!