Online PHP munka?

Figyelt kérdés
Lehet valahol php munkat talani az interneten ahol nem nezik a kort 16 vok de nagyon jo vagyok php html mysql programozasokban es szeretnek penzt keresni van valamilyen honlap erre a celra?

2012. szept. 30. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Szinte esélytelen.
2012. szept. 30. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
16%

el kell , hogy szomorítsalak....de így van!

én az én időmbe egy egyedi CMS rendszert írtam meg!

akkoriban az pöpecnek számított!

HAA (és ismétlem) HA te is csinálsz egy nagyon pöpec CMS rendszert akkor azt pénzért/jog díjért (mintha tudnád mi az) árulhatnád!

őszintén szólva akkoriban én is kidolgoztam egy 3éves ciklusú masszív pénzkeresési lehetőséget!

(3 év alatt...szép lassan épült fel a rendszer!)

akkor (csak ebből az egy honlapból) havi 30e hirdetési bevételem és további 125e FT bevételem származott a regisztrációkból és az (hogy is fejezzem ki magam) előny szerzésből származott!(játék oldalról volt szó)

nos ehhez nem csak ilyen mértékű tudás kell.....

mivel Magyarországon minden 13. ember tud programozni...és minden 6.nak van saját honlap félesége!(blog...chat.....)

szóval elég nehéz kitűnni a többi programozó közül!

de elmondom mi kell hozzá:

-erő

-kitartás

-tudás

-marketing

-befektethető pár százezer forint!

ha gondolod keress meg privátban...és beszélhetünk ezekről kicsit részletesebben is!

2012. szept. 30. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
43%

16 évesen, sehol, és azzal hogy "Hát főnökú én jóó étek a PéjHájPéjhoz" így senki sem vesz fel.

Online meg tele van csalóval, szóval senki nem adna neked.

Minimum 18 évesnek kell lenned, de általában, nem a gimnáziumosakat keresik, hanem az Egyetemeken végzett C++ HTML5 PHP programozókat.

De ha ezek meg lennének, neked Magyarországon, szinte semmi esélyed, normális állást találni, ezért mennek el a legtöbben,

Amerikába, Németországba, Franciaországba, Angliába, Ausztriába.

2012. okt. 18. 13:56
 4/4 PHP de kóder! ***** válasza:
a sok duma helyett: valami referenciat tudsz mutatni?
2012. nov. 28. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!