Készítettem egy web szervert, de nem vagyok biztos benne, hogy Magyarországon is fogható. Megnézitek?
nekem nem jó, nem tölt be.
De már a faviicont sem hozza be, úgyhogy szerintem [link] ezzel van a gond. Én nem tudom ezt hogyan lehet csinálni, de szerintem ez az ipcím netre nem jo?
1. vagyok ez nem valami otthoni hálózati cím csak?
Vagy valamit elfelejtettél engedélyezni?
Megadtam minden jogosultságot.
chmod 777 /var/www
ubuntu
na, valami ilyesmi rémlett nekem is még tavalyról :-)
amúgy veszélyes is saját gépet webszerverré tenni, meg csak addig elérhető az oldal, amíg a gép is megy.
Nem veszélyes az, de igaz, hogy csak akkor megy, ha be van nyomva a gép.
A "hiba" okát pedig a 13:08-as válaszoló tökéletesen megadta.
A 192.168.x.y cím egy belső hálózati cím, ami ha "ki is kerülne" az internetre, akkor az első router (ami a szolgáltatónál van) eldobja a róla érkező csomagokat.
Az a gyanúm, hogy otthoni is a kérdező routert használ, ami NAT-olja a hálózati forgalmat a külső címére.
Ha mindenáron elérhetővé akarja tenni a szervert, akkor a routeren kell a 80-as portot megnyitni (forwardolni) a belső hálózati címre, amin a szerver fut. (Persze a gép tűzfalán is engedni kell ezt a portot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!