Valaki segítene egy honlap elkészítésében?
Az lenne a problémám azt tudom hogy kel képeket berakni/cserélgetni meg szöveget beleírni de többet nem :/
Szóval egy embert keresek aki segítene egy honlap+/sablont elkészíteni!
A sablon már megvan azt majd átfogom dolgozni de sok dolgot nem tudok...
www.ingyenweblapok.hu
Itt rengeteg sablont találsz.
Megnyitod a lapot, aztán megnézed a forráskódot, abból kiderül, hogy a sablon készítője milyen technikát használt, adott esetben átmásolod a forráskódot.
Pl helyesen írni.
1.) Ha te szeretnéd megcsinálni, akkor olvass utána!
2.) Ha mással akarod megcsináltatni, akkor adj fel álláshirdetést!
3.) Ha csapatban akarsz dolgozni, akkor minimum az alapokkal legyél tisztában, mert csak hátráltatod azt, aki ért hozzá.
Nekem az a problémám van hogy megpróbálom leírni :D
Pl:1 menüpont
2 menüpont
és egybe veszi őket nem tudok átlépni!
Vagyis olyan mint ha összes menüpont 1 menüpont lenne
Mert egy linkre mutatnak. Menüpontnak mutatnia kell valahová és te egy linket adtál mindnek. Menüpont az lehet szöveg, kép, flash, bármi. Ha úgy csináltad, hogy készítettél egy db képet és azon vannak menüpontok és te ott akarsz utólag linkelni, most azonnal hagyj fel a weblapozással:D
Ha photoshoppal készíted a képeket, az is tud linkelni.
Tegyél alá linket!
<a href="cel.hhml">Menü1</a>
Keress egy html programozással foglalkozó könyvet és az szerint haladj, azok szerintem jobbak, minta mindenféle tutoriálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!