Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Javascipt: weboldal címsorába...

Javascipt: weboldal címsorába beillesztett JS végrehajtásával probléma. Hogyan tudnám kijavítani/megcsinálni?

Figyelt kérdés

Emlékszem , hogy annó amikor még játszottam egy bizonyos játékkal akkor egy js kódot kellett beilleszteni a címsorba , hogy elküldje pl a bolt adatait!

és akkor is valami hasonlót illesztettem be:

<script type="text/javascript">

function submitform()

{

document.forms["forma"].submit();

}

</script>

és most ezt a saját honlapomnál akarom előhúzni (ne kérdezd , hogy miért,mi értelme van)

csak az a kérdés , hogy hogyan!

szóval.

a weblapomba definiálva van ez a script meg a form.

már csak az a kérdés ,hogy hogyan tudnám elküldeni címsorba beírt jssel ezt a formot!

2012. szept. 7. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
submitform(); -al tudod meghívni a függvényt.
2012. szept. 7. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:

a böngésző címsorába bemásoltam konkrétan azt amit te mondtál és--> [link]

még ezt is kipróbáltam:

<script type="text/javascript"> submitform(); </script>

de nem működik!

de am azt tudom , hogy hogyan kell forráskódban meghívni.....csak azt nem tudom ,hogy címsorba hogyan kell!

2012. szept. 7. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Firefox alatt régebben működött az, hogy javascript:window.alert('felugró ablak');

most nem igazán. De a webfejlesztő menüpont alatt van olyan, hogy Scartchpad. Azzal futtathatsz javascript kódot az oldal lefordulása után is. Gondolom ezzel váltották föl a címszavast, h ne kelljen 1 sorba szenvedni. :D

2012. szept. 7. 23:45
 4/5 A kérdező kommentje:

jó és akkor abban a padban hogyan tudom futtatni

a kódomat?

2012. szept. 8. 09:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Meghívod a függvényt neve alapján, mint felül leírtam és Végrehajtás menü -> futtatás parancs
2012. szept. 8. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!