Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A you bb kódot hogyan tudom...

A you bb kódot hogyan tudom be tenni fórumomba?

Figyelt kérdés

Mivel nem tudom átirni, valaki segitsen nekem!

Előre is köszönöm!

2012. szept. 5. 19:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

a többi bb kód formázó mellé kell berakni

ha format_comment funkcióval van megoldva, akkor ezt alakítsd picit, nem tudom, a user hogy van változóba rakva

$s = str_replace ("[you]", "$CURUSER[username]", $s);

2012. szept. 5. 21:23
 2/12 A kérdező kommentje:

Hiába alakitottam akkorse müködik! :(

Igy van:

<!-- END TAG --><div style="text-align: center;"><font size="5"><span style="FONT-WEIGHT: bold; COLOR: green">Üdvözlünk <span style="color:red ;">$s = str_replace ("[you]", "$CURUSER[username]", $s);</span>

2012. szept. 6. 14:58
 3/12 A kérdező kommentje:
Valahogy javasript-be nem lehet átirni?
2012. szept. 6. 17:23
 4/12 anonim ***** válasza:

akkor neked nem bb kód kell, mert az üzenőfalra, és fórumba való, nem php kódba: Ha ezt szeretnéd, akkor:

<!-- END TAG --><div style="text-align: center;"><font size="5"><span style="FONT-WEIGHT: bold; COLOR: green">Üdvözlünk <span style="color:red ;"><?=$CURUSER['username']?></span>

De ez csak akkor fog működni, ha van egy $CURUSER változó, ha nincs, akkor be kell hellyettesíteni a helyére azt, ami van, mert valami változóban biztos van user adat!

2012. szept. 6. 17:45
 5/12 A kérdező kommentje:

Ha esztet be illesztettem, akkor se irja ki, csak azt, hogy Üdvözlük, de az user nevét nem :(

Akkor azt a CURUSER hogyan kell beilleszteni? Vagy inkább hova?

2012. szept. 7. 14:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha valaki be van jelentkezve, akkor kell lennie egy ehhez tartozó változónak. Nézd már meg mi a neve! Addig nem tudok segíteni, amíg nem tudom, milyen motor van rajta, vagy mi a változó neve, vagy hogy egyáltalán hol van ez a vacak!
2012. szept. 7. 22:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Pl:. Viki19 be jelentkesztem evvel a felhasználóval, de akkorse látszik! :(
2012. szept. 8. 18:50
 8/12 anonim ***** válasza:

milyen motort használsz? ennyit mondjmeg,és kiderítem mi kell oda

Joomla, drupal, vagy mi?

2012. szept. 8. 22:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom, hogy mijen motort használnak csak ezen készitettem egy fórumot: hungarianforum.com-on!
2012. szept. 9. 13:53
 10/12 anonim ***** válasza:

<!-- END TAG --><div style="text-align: center;"><font size="5"><span style="FONT-WEIGHT: bold; COLOR: green">Üdvözlünk <span style="color:red ;"><?=<!-- END TAG --><div style="text-align: center;"><font size="5"><span style="FONT-WEIGHT: bold; COLOR: green">Üdvözlünk <span style="color:red ;"><?=$user->data['username']?></span>?></span>

most jónak kell lennie

2012. szept. 9. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!