Hová tudom beszúrni, hogy az INPUT mezőbe, hogy a megadott szöveget pl a google-ban keresse?
<form id="searchform" action="" method="get">
<input id="s" class="inputField" type="text" name="s" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'keress itt...';}" onfocus="if (this.value == 'keress itt...') {this.value = '';}" value="keress itt..." />
<input id="searchsubmit" class="btn-search" type="submit" value="" />
</form>

form elé megírod a php kódot rá
if(isset($_GET["s"]) && $_GET["s"] != null){
header("Location: [link] // átiranyít guglira, es search?q= utan behelyettesiti a textbox szovegét
exit; //elozo az oldalt bedig rendesen befejezi
}
Javascript.
<script type="text/javascript">
window.open( "google.hu/search?q="+getElementById["s"] (lehet h .value vagy .text), _Blank)
</script>

basszus..nem akartam elküldeni még. Ki akartam törölni az elejét.
Na, ezt NEM php-val kell megoldani!!
Javascripttel kell.
Szóval:
Form nem kell ehhez.
<input id="s" class="inputField" type="text" name="s" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'keress itt...';}" onfocus="if (this.value == 'keress itt...') {this.value = '';}" value="keress itt..." />
<input id="searchsubmit" class="btn-search" type="submit" value="Keress" OnSubmit="ide azt a window.open dolgot, végére pontosvessző" />
Ha nem jó, írj, de nemsokára kipróbálom én is, ha nem jó leírom ide a jót, jó? :D

rég javascripteztem..:
<input id="s" type="text" />
<input type="button" value="Keress" onClick="window.open(' [link] />
Ennyi kell bele, a keress itt kitöltést kiszedtem, hogy jobban látsszon a lényeg.
Nem kell form, a gomb button típus, és onsubmit form nélkül nincs

Én ezt használom és működik:
<form action=" [link] method="get">
<input type="text" name="q" />
<input type="submit" />
</form>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!