Most csináltam egy mlapja-s oldalt, de még nem nagyon tudom kezelni, valaki segítene?
szerintem tanuld meg a html és a css nyelvet.
pár nap alatt megtanulható, és jó weblapokat készíthetsz.
az ilyen mlapja és hasonlók ratyik szerintem
15 évesnek: jájj!
14 évesnek: sztem sem tudod megtanulni, úgyhogy inkább csajozz, azzal jelenleg sokkal nagyobb sikered lenne és jobban is élveznéd. A weblapkészítés egy szakma, nem tudod csak így hirtelen megtanulni. A html-lel és css-sel önmagában semmire sem mész. Persze ha ezzel akarsz majd felnőtt korodban foglalkozni, akkor okés, hogy már most kezded.
Konkrétan, mi érdekel?
Egyébként, én nemrég adtam át valakinek egy mlapos oldalt, és írtam hozzá egy képes gyorstalpalót. Ha adsz egy emilcímet, elküldöm neked is. Azzal már el fogsz tudni boldogulni.
4-ik válaszolónak: Lány vagyok, ezért inkább köszönöm, de nem szeretnék csajozni.
Utolsónak: majd lehet hogy írok, csak most alig vagyok gépnél.
ha 14 éves vagy, akkor PONT most kell megtanulnod..
De egyébként, ha nem birsz jó weboldalt csinálni,
Bérelj Domaint és keress meg, Nettó 85.000 Ft-ért Komplett weboldal készítést vállalok,
Mielött mondanád, hogy "FÚÚÚÚ ez de drága.. egybillió olcsóbb van" a legolcsóbb találat Bruttó 122.700 Ft
természetesen vannak 12.000Ftosak is de azok olyanok is..
Szóval, ha csak blog kell akkor Blogspot.com ha meg weboldal, akkor keress meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!