Hogyan szerezzek minnel tobb latogatot a blogomhoz?
Figyelt kérdés
Hogyan hirdessem? Hallottam, hogy vannak olyan oldalok ahol ingyen lehet hirdetni ilyesmiket, vagy esetleg milyen temakrol irjak? Mirol szeretnenek olvasni az emberek?2012. aug. 30. 12:11
1/4 anonim válasza:
Beajánlod *.lap.hu-kra, és hasonlókra, reklámozod facebook-on, fórumokon, szórólapozol, telemarketing, sok formája van a reklámnak, és ezt már egyszer nagyjából leírtam itt a GYIK-en valahol. :D
Persze előbb téma kell. Ezt passzolom, mert egyik embert ez érdekli, másikat az. Legyen érdekes, olyan, amit újra megnéznek, és továbbadnak, az a lényeg.
2/4 anonim válasza:
Szóval sok látogatót akarsz a blogodra, de még blogod sincs meg téma sem amiről írj.
Vissza mennnyél!!!
3/4 Tóthné Marika válasza:
Írj valami értelmeset.
Plusz ajánlom a szakirodalom tanulmányozását:
mek.oszk.hu/01500/01547/01547.pdf
4/4 Golan Trevize válasza:
Tegyél minden nap valami ehetőt a fejedre (banán, sósperec, túrórudi, stb.). Minden nap mást.
Fényképezd le magad, és ezeket a képeket töltsd fel.
Szerintem sok látogatód lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!