Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudnátok segíteni egy olyan...

Tudnátok segíteni egy olyan php kód írásában amivel be lehet lépni facebookba?

Figyelt kérdés
olyan kódra lenne szükségem aminek ha megadom az emailt és a jelszót az belép vele facebookra, és utána ha elmegy a facebook.com oldalra akkor már be van jeletkezve Keresgéltem már a neten, találtam is de egyiksem működött.
2012. aug. 28. 23:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mire kéne neked ilyen?
2012. aug. 28. 23:56
 2/13 A kérdező kommentje:
egy ilyen kezdőlapot csinálnék magamnak, amihez csak én férnék hozzá és onnan egyszerűen el lehetne indítani mindent
2012. aug. 29. 00:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Ez inkább egy hack.Jól mondom?Van olyan hogy csinálsz egy hamis bejelentkező oldalt,és aki ezen belép a felhasználó nevét és jelszavát elküldi neked.
2012. aug. 29. 10:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Jelentkezz be böngésző megjegyzi. Amúgy nem nehéz azt megcsinálni amiz akarsz.
2012. aug. 29. 11:25
 5/13 A kérdező kommentje:
nem hack...
2012. aug. 29. 14:56
 6/13 anonim ***** válasza:
És ennek még is mi értelme van, mikor facebook-on is ugyanannyi idő beírni a mail címet és jelszót..
2012. aug. 29. 17:43
 7/13 A kérdező kommentje:
nem tök mind1???? csak egyszer kéne beírni én ilyet akarok és kész ne azt vonjátok kétségbe h mire kell meg h mi az értelme hanem mondjátok a lehetőségeket
2012. aug. 29. 18:17
 8/13 Alex Fly ***** válasza:

???

Nekem az Opera amúgy is megjegyzi a jelszót, minek beírogatni? Amúgy sem szoktam kilépni, így megnyitáskor mindig be vagyok jelentkezve (kivéve, ha nagytakarítást végzek a winyón).

2012. aug. 29. 20:47
 9/13 A kérdező kommentje:
nem értitek a lényeget...de mint már leírtam nem is a véleményetekre vagyok kíváncsi hanem a megoldásra...
2012. aug. 29. 21:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Ennek a megoldása elég sok mindentől függ. (Csak hogy válaszoljak a kérdésre.)

A facebook belépésekor átirányít egy https-es oldalra, valahogy ide kéne elpostolni a bejelentkezési adatokat, majd a válaszban kapott sütit, amiben a session ID van be kéne jegyezni a böngészőbe a facebook domain alá.

Na most ennek a kivitelezése kicsit bonyolult, mivel egy oldal alap esetben CSAK a saját domainjára tud sütit bejegyezni, azaz ha pl az origo.hu-n belépsz, akkor az nem tud neked a facebook.com-ra sütit bejegyezni.

Plusz ezek mellé ott van még az is, hogy süti mentésekor a facebook tárol 1-2 adatot amivel azonosít, például a böngésző azonosítót.

Ha ez a küldő kódnál egy betűvel is eltér, akkor már buktad, egyből ki fog dobni amikor felmész.

Valami javascriptes bűvészkedéssel a böngésző részéről TALÁN meg lehet ügyeskedni.

2012. aug. 29. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!