Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudok weblapot csinálni...

Hogyan tudok weblapot csinálni. Vagyis blogot, valaki segítene?

Figyelt kérdés
Van egy könyv aróól szeretnék blogot csinálni...hogyan valaki segítséég..
2012. aug. 28. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, ha egyedül arra sem vagy képes, hogy beírd a google-be, hogy "blog", akkor lehet, hogy túl sok embernek nem tudnál újat mondani, a kis blogoddal...
2012. aug. 28. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:

kérdező:

Hogyan tudok weblapot csinálni?

a kérdésed komolyságából kiindulva én eoldal.hu,5mp.eu,mindenkilapja.hu és társait ajánlanám...

ha csak az én első benyomásom ilyen akkor nyiss egy .html es filét (javasolt PHPdesigner8) és tanulj meg programozni!

vaagy megkérsz valakit aki járatos a dologban és fizeetsz neki 300et.

Vagyis blogot

kell egy blog motor (ha sajátot akarsz akkor kb 500e)

vagy mint az első is mondta:

[link]

[link] +spot

[link] ok

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 28. 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a bloggert ajánlom, blogspot.com-ra fog végződni, de reklámmentes, könnyen kezelhető, én annak idején még nem tanultam számítástechnikát sem, mégis elboldogulok vele, szerintem neked is menni fog, s amíg dolgozol rajta, rengeteg mindent fogsz megtanulni. Ja és a ezek a blogok a googliban is megjelennek.
2012. aug. 29. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!