Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Parse error: syntax error,...

Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR in SZERVER/index. Php on line 19. Mire utal ez?

Figyelt kérdés

Nos azt szeretném kérdezni, hogy a fent említett hiba mire utalhat? Egy facebook App-ot szeretnék készíteni, (tudom már minek az mert van annyi mint a rossz nyavaja..) de én egyedit szeretnék. És az urlt beírva ezt a hibaüzenetet kapom. Nem akarom a teljes kódot bemásolni mert nagyon hosszú. de tessék a lényeg:)

16. $dom = new DOMDocument();

17.

18. $dom->load('facebook/config.xml');

19. $secret = $dom->getElementsByTagName("appsecret")->item(0)->nodeValue;

20. $id = $dom->getElementsByTagName("appid")->item(0)->nodeValue;

21. $url = $dom->getElementsByTagName("url")->item(0)->nodeValue;

Beszámoztam a sorokat a jobb tájékozódás végett.

És még egy apróság. Kicsit szájbarágósan mert még csak most ismerkedem a php-val.

Kiegészítésként: Nem az a tipikus 17 éves sz.ros gyerek vagyok aki minden második héten appot csinál. szóval a trollkodástól légyszives kíméljetek. 29 vagyok, és tényleg nem értem ezt a hibát, "látszólag" minden rendben van, Volt hogy egy php code validatorral is ellenőriztem, és az még hibát sem talált benne. És ezért sem értem mi lehet a baj.

Köszönettel: N.P

#php #Syntax Error #T_OBJECT_OPERATOR
2012. aug. 28. 15:31
 1/5 anonim válasza:

ilyenbe konkrétan nem futottam bele még (vagy nem mostanában), de érdemes lenne megnézni a php verziódat ugye php5 megy

illetve az item(0) helyett item [0]-t próbálj.

elsőre ezt a kettőt tippelném meg.

2012. aug. 28. 15:53
 2/5 Drone007 ***** válasza:

A hiba arra utal, hogy az object-ben, vagy az azt létrehozó class-ban van hiba.

Amúgy kicsit fura nekem ez a dom hívás. A getElementsByTagName hívással tag elemekre lehet hivatkozni, mint a head, body, input, div ilyesmi. Persze lehet, hogy a fb app ilyen saját elemeket használ, ezt nem tudom.

2012. aug. 28. 20:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és megpróbálok mindent, amit javasoltatok. Viszont azt nem vágom hogy hányas a php verzióm:O és azt sem tudom hol nézzem meg :O bocsi de tényleg suta vagyok ehhez :O
2012. aug. 29. 20:52
 4/5 A kérdező kommentje:
PHP verzió szám: 4.4.7
2012. aug. 29. 21:27
 5/5 A kérdező kommentje:
nem sikerült semmi de itt a kód: [link]
2012. aug. 29. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!