Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR in SZERVER/index. Php on line 19. Mire utal ez?
Nos azt szeretném kérdezni, hogy a fent említett hiba mire utalhat? Egy facebook App-ot szeretnék készíteni, (tudom már minek az mert van annyi mint a rossz nyavaja..) de én egyedit szeretnék. És az urlt beírva ezt a hibaüzenetet kapom. Nem akarom a teljes kódot bemásolni mert nagyon hosszú. de tessék a lényeg:)
16. $dom = new DOMDocument();
17.
18. $dom->load('facebook/config.xml');
19. $secret = $dom->getElementsByTagName("appsecret")->item(0)->nodeValue;
20. $id = $dom->getElementsByTagName("appid")->item(0)->nodeValue;
21. $url = $dom->getElementsByTagName("url")->item(0)->nodeValue;
Beszámoztam a sorokat a jobb tájékozódás végett.
És még egy apróság. Kicsit szájbarágósan mert még csak most ismerkedem a php-val.
Kiegészítésként: Nem az a tipikus 17 éves sz.ros gyerek vagyok aki minden második héten appot csinál. szóval a trollkodástól légyszives kíméljetek. 29 vagyok, és tényleg nem értem ezt a hibát, "látszólag" minden rendben van, Volt hogy egy php code validatorral is ellenőriztem, és az még hibát sem talált benne. És ezért sem értem mi lehet a baj.
Köszönettel: N.P
ilyenbe konkrétan nem futottam bele még (vagy nem mostanában), de érdemes lenne megnézni a php verziódat ugye php5 megy
illetve az item(0) helyett item [0]-t próbálj.
elsőre ezt a kettőt tippelném meg.
A hiba arra utal, hogy az object-ben, vagy az azt létrehozó class-ban van hiba.
Amúgy kicsit fura nekem ez a dom hívás. A getElementsByTagName hívással tag elemekre lehet hivatkozni, mint a head, body, input, div ilyesmi. Persze lehet, hogy a fb app ilyen saját elemeket használ, ezt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!