Mi kell ahhoz, hogy elindíthassak egy weblapot?
KÖszi,de még ez így elég kínai:)
Olyan akkor nem is lesz az ingyenes tárhelyek között ahol nincs a .hu előtt pl az atw?
és mihez kell az FTP elérés beállítása?Mi az?
Teljesen kezdő vagyok,mondtam,de kész vagyok tanulni,csak kell egy kis jó helyre lökdösés:D
Az ingyenes tárhelyek abból tartják fent magukat, hogy reklámokat jelentetnek meg. Ha nem kell reklám, fizess a tárhelyért.
Ha komolyabb célra akarod a weblapot, akkor amúgy is célszerűbb egy saját domaint regisztrálni és fizetni a hozzá való tárhelyet, mint egy atw.hu-s címet használni. Az nagyon igénytelen.
Az ftp elérés a tartalom feltöltésére való. A tartalmat megcsinálod otthon, saját gépeden (vagy az általad megbízott szakember ahol akarja), majd amikor elkészült, fel kell tölteni a tárhelyre. Ehhez kell az ftp.
azért igényesebbet szeretnék az atw-snél.
domain név regisztráció 1-2 évre ugye?A tárhely mennyibe kerül?És honlap mintát amiben szerkeszthetek hol találok?
ingyen kapsz a domain-hoz 500mb-t ha az ingyenesbe regisztrálsz
használj wordpress-t
van benne 1 leírás az alapján csináld meg a dolgokat ha elakadsz írj privit
és vajon lehet olyat,hogy egy atw.hu-s oldalt miután úgy érzem,hogy jól megy,értek is hozzá,átvigyem egy sima .hu-ra?
Lehetséges,hogy ugyanazt az oldalt átvigyem csak más legyen az url?
A legegyszerűbb, ha árajánlatot kérsz be néhány cégtől komplett weboldalra. Gondolom azért elképzelésed van, hogy mire is akarod használni a weboldalt? Ugyanis ez nagyban befolyásolhatja az árat.
Árajánlatot kérni nem kerül semmibe, és legalább tisztában leszel vele, hogy milyen árak mellett lehet kivitelezni az elképzeléseidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!