Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Megfelelő ez a honlap? Van-e...

Bence Kocsis kérdése:

Megfelelő ez a honlap? Van-e valakinek ötlete azzal kapcsolatban, mi kerüljön fel rá?

Figyelt kérdés

Az oldal tavaly szeptemberben kezdett el működni, és azóta fejlesztem. Ha valakinek van ötlete, milyen témákat kellene indítani, vagy a külsőben mit kellene változtatni, várom a kritikáját.

[link]

2012. aug. 21. 17:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem ez a dupla menü a halálom. Vagy oldd meg legördülősen, vagy legyen több menüpont, de így rengeteget kitakarnak az oldalból a menük.

Rendszer WordPress, téma sablon, szóval erről nem beszélek bővebben.

"Mi kerüljön fel rá?"

Az amiről szól. Van vagy 10 menüpontod, amit fel lehet tölteni rengeteg tartalommal. Ha pofátlan vagy, fogod és kiimportálod a gepigeny.hu-ról a gépigényeket. Jöhetnek hírek, videók, satöbbi. Szvsz. nem kell még bővíteni a lap "érdeklődési körét", inkább a látogatottságra menj rá.

G.

2012. aug. 21. 18:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem elmegy, arra figyelj hogy ilyen két sidebaros elrendezésnél milyen sorrendben vannak a widgetek mert eléggé zavaróan tudnak néha kinézni. Kapásból lehetne belőlük kevesebb mert egy csomó értelmetlen dolog van. Kicsit átrendezni hogy áttekinthetőbb legyen. Aztán kérhetnél ettől a gamepc-től egy új banner és lehetőleg olyat amit nem egy 10 éves autista tervezett, mert ez undorítóan néz ki.

Kb ennyi.

2012. aug. 21. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!