Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Eddig működtek a facebook...

Eddig működtek a facebook alkalmazásaim, most egy csapásra nem. Getaccesstoken probléma, vagy SSL lehet?

Figyelt kérdés

Egyik napról a másikra 3 FB alkalmazásom is megszűnt jól működni. Jellemzően mindegyik ott, ahol megkapja a token-t, és posztolni akar a falra, vagy ki akarja olvasni a felhasználói adatokat. 2 hete működnek, és csak néhány júzer használta, mert saját szórakoztatásra volt (eddig). A kód tehát azóta érintetlen és jó.

Eddig lejárt SSL hitelesítése volt az oldalnak, és keddre ígérték, hogy megcsinálják a szolgáltatónál. (Be van fizetve.)

Lehet, hogy ez a baj?

A biztonsági kivételekhez hozzáadtam a https-es oldalakat, és ment minden, mint a karikacsapás. Azóta más nem történt, max. annyi, hogy egy subdomain-t hozzáadtam a fődomain-hez, de nem tudom elképzelni, hogy ez bezavarna.

Ne parázzak és várjak mire jeleznek, hogy az SSL rendezve van? (Ma kellene megmutatni valakinek az app-okat. :S)

#SSL #getaccesstoken
2012. aug. 21. 07:37
 1/2 anonim válasza:
A tárhely, melyen az én appom van, még SSL hitelesítése sincs, mégis hibátlanul működik.
2012. aug. 23. 21:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Valószínűleg hozzáadtad a biztonségi kivételekhez az adott URL-t.

Azóta a problémám megoldódott: a szolgáltató átállított valami biztonsági beállítást, és azóta minden flottul megy. :D

2012. szept. 7. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!