Eddig működtek a facebook alkalmazásaim, most egy csapásra nem. Getaccesstoken probléma, vagy SSL lehet?
Egyik napról a másikra 3 FB alkalmazásom is megszűnt jól működni. Jellemzően mindegyik ott, ahol megkapja a token-t, és posztolni akar a falra, vagy ki akarja olvasni a felhasználói adatokat. 2 hete működnek, és csak néhány júzer használta, mert saját szórakoztatásra volt (eddig). A kód tehát azóta érintetlen és jó.
Eddig lejárt SSL hitelesítése volt az oldalnak, és keddre ígérték, hogy megcsinálják a szolgáltatónál. (Be van fizetve.)
Lehet, hogy ez a baj?
A biztonsági kivételekhez hozzáadtam a https-es oldalakat, és ment minden, mint a karikacsapás. Azóta más nem történt, max. annyi, hogy egy subdomain-t hozzáadtam a fődomain-hez, de nem tudom elképzelni, hogy ez bezavarna.
Ne parázzak és várjak mire jeleznek, hogy az SSL rendezve van? (Ma kellene megmutatni valakinek az app-okat. :S)
Szia!
Valószínűleg hozzáadtad a biztonségi kivételekhez az adott URL-t.
Azóta a problémám megoldódott: a szolgáltató átállított valami biztonsági beállítást, és azóta minden flottul megy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!