Mit is csinál pontosan a Webdesigner, és Webmester, és a Webprogramozó? Sitebuilder? Mi a különbség ezek között?
Mi az, hogy jobb?
Ezek (elvileg) teljesen más munkakörök, bár manapság ha valaki ilyen pályára megy érdemes, ha (legalább kicsit) ismeri a többi területet.
Például egy designer nem jó, ha olyan grafikát csinál, amit kín és szenvedés HTML és CSS segítségével megcsinálni.
Na meg az sem árt, ha egy webmesternek megy a HTML, mivel az online editorok többségében nem árt, ha bele tud nyúlni a kirakott szövegek kódjába is.
Egy webprogramozónak a (pl.) php mellé nem árt, sőt kell, hogy HTML ismerete IS legyen.
Egyik sem jobb, mint a másik, csak más.
Értem! Köszönöm szépen a válaszokat!
Hát a legjobban úgy értettem, hogy nekem úgy tűnik, hogy a webprogramozó terület fog át úgy mindent hiszen az a legmélyebb. Vagyis nekem úgy tűnt. De értem :-) Köszönöm szépen még egyszer a válaszokat!
@montihun:
szerintem csak magának szeretne csinálni valami weboldalt
..
igen, ahhoz kelleni fog a szerveroldali szkript jártasság :D már ha valami normális oldalt szeretnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!