Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy tanultatok meg weblapot...

Hogy tanultatok meg weblapot készíteni?

Figyelt kérdés

A kérdés mindenkinek szól aki: tud webalpot szerkeszteni vagy éppen most tanulja de eredményesen!!

Hogy tanultatok meg weblapot szerkeszteni? Milyen nyelveket tanultatok és hol ? Iskolában vagy otthon ? Videóból vagy könyvből vagy internetes anyagokból ? Milyen könyvet érdemes venni ezen a téren ha eggyáltalán érdemes...

Informatikusnak tanulok, és a weblap készítés/szerkesztés nagyon érdekelne és látok is benne jövőt(keresetet). A HTML-t már megtanultam "elsajátítottam" de tudom hogy ez még bőven kevés. Elkezdtem a CSS-t oktató videók alapján és rájöttem hogy sokkal nehezebb mint a HTML volt. Úgymondva elfogytak a oktató videók és a leírások nagyrésze érthetetlenek. Tanácstalan vagyok hogy honnan vagy miből tanuljak.

Légyszi segítsetek.

2012. aug. 14. 12:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi :D Sokat segítettetek :D Ment a zöld mindenkinek :)

Akkor én így építeném fel a tanulásom: HTML--CSS--PHP--JS és utána a motorok :D így szerintetek jó ? :D

HTML és CSS-t már nagyban űzöm :DD (vagyis tanulom :D)

2012. aug. 16. 09:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Tökéletes, hajár!
2012. aug. 16. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!