Bloody Bory kérdése:
Blogkészítő oldalak? Ismertek olyan ingyenes, blogkészítő oldalt, ahol.
Figyelt kérdés
... ahol a képernyő bal oldaláról (ill. jobb oldaláról is) el tudom tüntetni azt a kb 10-15 centis üres részt, ahova semmiféle képet vagy szöveget nem tudok beilleszteni? Másképp megfogalmazva: olyan oldalt keresek, ahol nem csak a képernyő középső harmadába tudok írni, hanem közvetlen bal oldalra helyezhetem a menüket és azután máris írhatom a szöveget - úgy hogy ne legyenek a képernyőn üres sávok.
Remélem érthetően fogalmaztam.
Valakinek valamilyen ötlete? Most freeblog.hu-t próbáltam, de ott nem tudok semmin se változtatni. A háttérképet se tudom lecserélni, ezért keresek újat...
2012. aug. 11. 22:14
1/1 anonim válasza:
esetleg a blog.hu t próbáltad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!