Működik a feltöltés akkor is, ha még csak saját gépre raktam fel a weboldalamat?
Hali!
Az XAMPP-vel feltelepítettem az e107-et és már majdnem kész vagyok, utána fel akarom tölteni a kész oldalt majd FTP-n a tárhelyre.
Viszont nem tudok feltölteni semmilyen jellegű fájlt, legyen az kép, tömörített mappa stb.
Ez az én hibám vagy csak azért van így, mert XAMPP-vel saját gépen fut a weboldalam?
Pl. kép feltöltésekor mindig a következő hibaüzenetet dobja ki:
A fájl nem lett feltöltve. Fájlnév: 'xy.jpeg'
Hiba: A fájltípus image/jpeg nem engedélyezett, törölve lett. (1)
Olvastam, hogy egy bizonyos filetypes.php fájlt kell átnevezni, majd megadni a fájltípusokat, de ez már rég megtörtént, a feltöltés engedélyezése mellett, viszont azóta sem működik.
Az XAMPP a ludas?
(Bocsi, ha noob a kérdés, kezdő vagyok.)
Köszönöm!
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöktől!
Megpróbálom újra beilleszteni a nyers php fájlt, majd átírni, ha esetleg nem sikerülne, megkérhetnélek arra, hogy valahova feltöltenéd a fájlt, aztán gyorsan leszedném? :)
Ezaz, működik! :D
Olyan hülye vagyok, hogy fontolgattam, hogy leírjam-e, de legalább ti is röhöghettek egy jót: :D
Az volt a problémám, hogy valóban átneveztem a filetypes.php fájlt, viszont azt hittem, hogy a kiterjesztést is utána kell írni, hogy tényleg .php-ként lássa az XAMPP is.
Így lett az a neve a fájlnak, hogy filetypes.php.php és ezért nem volt jó. -,-
Nagy marha vagyok, észre vehettem volna!
Na mind1, azért köszönöm a segítségeket is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!