Milyen weblapkészítő oldalakat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
weboldalt szeretnék csinálni, de nem tudom h melyik oldalt válasszam...
MINDENKILAPJA.HU KIZÁRVA!
2012. aug. 4. 20:01
1/7 anonim válasza:
SEMMILYET!!!
HTML+CSS+PHP tudás kell egy weblaphoz!
2/7 anonim válasza:
drupálos oldalt próbáld meg pl [link] persze nem árt hozzá egy kis web-programozási ismeret :)
3/7 anonim válasza:
lapunk.hu,
gportal.hu (500ft-os sms-t kell küldeni hogy aktivál de szerintem ez a legjobb, egyszerű és jó:D ja és az sms után örökre a tiéd marad!!!)
mindenkilapja.hu(de láttam az nem kell:D),
ucoz.hu
hupont.hu
5/7 anonim válasza:
Olyan oldal nincs véletlenül, ahol csak a saját nevem látszik a webcímben? :) Se webnob, se x8, se semmi.
pld. ilyen: [link]
6/7 anonim válasza:
Azt domainnek hívják, és meg kell venni :)
Gondolom nem kell neked külső mysql-re csatlakozni, stb...
Ez olcsó: [link]
7/7 anonim válasza:
mint már néhyén helyre írtam volt: dot.tk ... itt ingyenesen regisztrálhatsz "sajatnevem.tk" domain-t .. ennyi, aztán egy hosting, ami pl a 000webhost.. .. ez első blikkre bonyolult.. ha érdekel bárkit, keressen bizalommal ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!