Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hát. Ilyen lett az első...

Hát. Ilyen lett az első weboldalam. Szerintetek milyen?

Figyelt kérdés

[link]

Tegnap semmi nélkül volt 1 látogatóm, és a naptárnál ki volt írva, hogy augusztus 2, 1 új üzenet. De nem kaptam privátot, csupán 1 újdonságot, de nem tudtam megnyitni, mert nem volt aktiválva. Azt nem tudjátok hol kell?

2012. aug. 3. 00:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Amarha b@szki ezt jól összeraktad :) Nem tudom, neked paszolna -e olyan legördülő menüpont, meg az a középen azok a váltakozó hírek. Mert nekem nem hírekből álló oldal lenne. Mondták , hogy ennek az oldalamnak nincs jövője. Pedig milyen jó lenne látni, hogy jönnének fel szép lassan a kölkök, emberek, és írnának valamiket oda bejegyzésként, meg fórumba veszekednének egymással az élet értelméről , a nagy kérdésekről. Lassan flevennék több adminisztrátort stb. Jó lenne, de nincsenek alapok, nincs jövő.
2012. aug. 3. 02:19
 12/20 anonim ***** válasza:

:)

Sajnos manapság egy tv reklám nélkül nehéz feltörnie egy oldalnak, nagyon kicsi az esély hogy valaki googleben rátaláljon. Azért sok sikert hozzá, de még egyszer mondom ne gondolkozz nagyban mert úgyis csak csalódás lesz a vége!

2012. aug. 3. 02:22
 13/20 A kérdező kommentje:
Kicsiben sem merek :D Kösz :)
2012. aug. 3. 02:29
 14/20 sanyika007 ***** válasza:
Érdekes hozzászólások! Ha belegondolok abba,miről szóljon egy weblap, mindig ugyan abba a falba ütközünk. Természetesen uncsi a weblapod, de nem reménytelen. Találj mondani valót pl a win7 müködése hülyegyerek szinten cimmel.Különben meg gratula az firt weblapodnak
2012. aug. 3. 11:20
 15/20 A kérdező kommentje:
Kösz de ez nem a számítógépeknek készülő oldal. Ide másoknak kéne írni eseményeket, hoaxokat, bármilyen természetfeletti dolgokat, amik velük megtörténtek. El lehet viccelni, nem azt mondom. Csak kéne kezdő lökés, mert ezzel így nem sokra megyek. Vagy lehet elsőre kiírok én egy történetet. Kezdésképpen.
2012. aug. 3. 19:09
 16/20 anonim ***** válasza:
Elsőnek egész jó. Nekem főleg a design tetszik, de a honlap célja főleg.
2012. aug. 3. 21:42
 17/20 anonim ***** válasza:
A helyzet az, hogy egy weboldalat 90%-ban a tartalmáért látogatnak és csak 10%-ban a design-ért. Szerintem nem azon kéne gondolkodni, hogy mennyi és milyen menüelemek kellenének még, meg ilyen-olyan dobozok, hanem azon, hogy az oldal érdekessé váljon a látogató számára. Ha nem tudja lekötni, másodpercek alatt le is lép az oldalról. Az ötlet nem rossz, a megvalósítás viszont igen. Egy oldalat nem lehet úgy elindítani, hogy tartalmilag nulla, majd összedobják a látogatók. Amég nem lesz kellő mennyiségű saját tartalmad, tegyél közzé érdekes eseteket, izgalmas dolgokat, mutass be példákat, bla-bla. Azért senki nem fog visszajárni az oldaladra, hogy megnézze van-e már fejlemény.
2012. aug. 3. 22:42
 18/20 A kérdező kommentje:

Azért ebben van igazság. Igen, ezen gondolkodtam én is, csak mivan, ha arra jutok, hogy magamnak fogom irkodni a történeteket. Az összesnél hozzászólás: 0 lesz. Fórumban új levelek: 0.

Na de holnap akkor kirakok egyet :) Kösz a tippet!

2012. aug. 3. 23:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem bejön. valahogy hasonlít a titok c filmre.
2012. aug. 18. 17:52
 20/20 A kérdező kommentje:
köszi de sajnos már nem foglalkozom vele, nem jönnek történetek, se hozzászólások, se fórumozók, se tagok, se semmi.
2012. aug. 18. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!