Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szavazó script. Segítenél?

Szavazó script. Segítenél?

Figyelt kérdés

/Először is szeretném leszögezni, hogy használtam a keresőt, de nem találtam a megfelelőt./

Olyan szavazó scripet szeretnék ami csak egyszeri szavazást enged a felhasználónak. Lenne pl. 5 válasz a kérdésre, és utána grafikonnal mutatja hogy hogy áll a szavazás. Próbálgattam neten keresni, de olyat nem találtam ahol én tudom beállítani a kinézetet. (Kinézete: egyszerű, egy színű alapon a betűk.) Továbbá nem szeretném külön fájlba menteni az eredményt, csak az oldalon legyen látható.

Tehát egyszerű szavazógépet szeretnék, néhány válaszlehetőséggel.

Ha lenne időm átnyálaznék pár php oktatóleírást, de nekem mára kellene ez az egész.

Ha valaki írna nekem egy komplett scriptet azt megköszönném!

Az odalam: www.mostfulelj.eu

2012. aug. 2. 12:55
 1/2 anonim ***** válasza:

/Először is szeretném leszögezni, hogy használtam a keresőt, de nem találtam a megfelelőt./

akkor csinálj egyet te magad!

Olyan szavazó scripet szeretnék ami csak egyszeri szavazást enged a felhasználónak.

ilyen tudtommal nincsen!

minden kijátszható:

session-böngésző újra indítása!

süti-süti törlése

IP-PROXY vagy mobilnet használata!

email címhez kötés-akár hány email címet létre tudok hozni.( [link]

regisztráció-szint úgy

én szavazások alkalmával SMSt szoktam alkalmazni! (160FT...kizárt , hogy valaki csaljon!)

de sztem ez is megteszi neked:

[link]

Próbálgattam neten keresni, de olyat nem találtam ahol én tudom beállítani a kinézetet.

óh ne várd már , hogy mindent úgy eléd rakjanak aztán te összevágsz 900 kódot és azt mondod "én csináltam"

(Kinézete: egyszerű, egy színű alapon a betűk.)

tanulj meg css-t programozni!

Továbbá nem szeretném külön fájlba menteni az eredményt, csak az oldalon legyen látható.

mysql hallottak már felétek?

de am külön fájl(xml,txt)vagy Mysql!

Tehát egyszerű szavazógépet szeretnék, néhány válaszlehetőséggel.

ez neked az egyszerű akkor mi lenne a bonyolult?

Ha lenne időm átnyálaznék pár php oktatóleírást, de nekem mára kellene ez az egész.

akkor IJB!(így jártál balek)

Ha valaki írna nekem egy komplett scriptet azt megköszönném!

ingyen?ilyen eeeeeegyszeeeeeeeeerűűűűűűűűűű kódot?

álmodozzál tovább!

Az odalam: www.mostfulelj.eu

látom tényleg nem tetszettek hallani a PHP-MYSQL tananyagról!(vagy legalább is nem tükröződik vissza az eredményen!)

de mint látom ezt szinte 99% nem te írtad!(az írás nem ctrl+c ctrl+v ből áll)

tessék neki ülni és megtanulni a php ezen (és más) részét/részeit!

üdv.

2012. aug. 2. 13:54
 2/2 anonim ***** válasza:
webszavazo.hu. Webszemét. PHP kell hozzá.
2012. aug. 2. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!