Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan használjam ezt a...

Hogyan használjam ezt a képnézegetőt a weblapomon?

Figyelt kérdés

[link]

A fenti linken található a képnézegető, mivel kezdő vagyok, és a 4 héten belül mehszülető kislányom weblapját készítem, sok időt és energiát spórolnék, ha valaki tudna súgni. Előre is hálásan köszönöm.

2009. júl. 16. 16:18
 1/3 anonim válasza:

Az általad belinkelt oldalon 100%-osan konkrétan le van írva, hogy mit kell csinálni. Igazából nem értem a kérdést. Ennél precízebben nincs ember a Földön, aki leírná neked, hogyan kell használni.

Gyakorlatilag csak a CTRL+C és CTRL+V gombokat kell használnod a megadottak szerint.

Azt én értem, hogy kezdő vagy, de alapvető weblapkészítési ismereteidnek lennie kell, mert különben sem ezt, sem mást nem fogsz tudni megcsinálni.

Emellett pedig ha pontosan érted, ami angolul a fenti oldalon le van írva, akkor még már csak általános informatikai alapismeretekre van szükséged.

De alap- és középfokú informatikai tanfolyamot és/vagy weblapkészítési tanfolyamot ne várj el egy ilyen válaszban.

Ha nem világos valami, vedd elő az angol-magyar szótárt és nézd meg mit jelent.

De ha konkrétan meg tudod fogalmazni, hogy hol akadtál el, akkor segítek.

2009. júl. 16. 17:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, bár a válasz semmit sem ért, azért megoldottam segítség nélkül....
2009. júl. 18. 08:17
 3/3 anonim válasza:
Nem értem azt aki válaszolt a kérdezőnek!Lehet hogy vki teljesen kezdő.Nem mindenki ismeri az informatika világát.A másik ugyan sokan beszélnek angolul, de még Magyarországon mindig kevesen.Ezért nem biztos,hogy bántani kellene.Vannak itt olyan emberek, olyan kérésekkel,hogy el sem hiszed.Segítsük egymás életét!Köszi!
2009. aug. 28. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!