Ha van egy flash fejlécem a honlapon belül, a fejlécen lévő szöveget mivel tudom kicserélni?
fla-t nem kell visszafejteni. Csak az swf-et.
Vannak flash-es szerkesztők keresgélj. én a rendes adobe flash proffesional -t használom mint szakmabeli. ha csak egy szöveget akarsz átírni benne, akkor lehet valami egyszerűbb cucc is elég lesz, de nme tudom milyenek vannak, sosem használtam még egyszerű kis flash szerkesztőt megmondom őszintén.
ilyenek között keresgélj:
Most néztem, hogy egy sablonon belül van 4 mappa: Flash file mappa, ezen belül van ez: 1.fla, akkor van egy front mappa, abban van 3 .ttf fájl, akkor van egy html mappa, amin belül van egy images mappa + index.html, flash.html, 1.swf, main ccs, és az utolsó mappa a PSD amiven van egy 050.psd nevű fájl.
Szóval az első mappámban van egy .fla flash-em, a 3.on belül, pedig egy .swf, ilyenkor, ha mind a 2 van, akkor mi a teendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!