Regisztrációs oldal létre hozása?
Regisztrálos oldalt kell csinálnom, és ehhez kérnék segitséget. Tudtok-e ajánlani valami jó videot v neten elérhető könyvet, amiben jól elmagyarázzák hogy kell meg csinálni és adatbázist hozzá kötni.
(googlén keresgéltem már, de semmi hasznosat nem dobot ki)
kedves drága barátom!
először próbálj meg írni megtanulni!
(Regisztrálos segitséget videot )
de kapjál is választ tőlem:
-PHP
-Mysql
t megtanulod szerzel egy tárhelyet és már kész is vagy!
phpmysql.szunyi.com/mysql/
én ezt javasolnám...........ha tudnád használni a php,mysqlt!
témától függetlenül:
Miért nem tanulod meg a PHP-t és a MYSQL-t és nézel szét a googlén mielőtt kérdeznél?
még talán ezt... ez asszem az alapokra megtanít!
(jó...jó nem azt mondom, hogy én is mindent tudok.....csak én elméleti segítségért szoktam ide jönni a PHP terén !)
Valóban kéne egy kis PHP-t tanulni, mert anélkül megnézhetsz 80 videót akkor sem fog menni, illetve akkor sem fogsz tudni egy normálisan működő dolgot csinálni.
Szóval hajrá, tanulásra fel.
(Feltételezem, hogy a HTML már valamennyire megy, mert az a másik sarkalatos pont.)
Bocsi az elírásokért, diszgráfiás vagyok.
Php-val tudok bánni, csak a adatbázisok terén vannak hiányoságaim elég erősen.
Googlén már szét néztem , de semmi hasznosat nem találtam.
regisztáció osztály:
- view function
- controller function
regisztárcióhoz megcsinálod a formot a view fv-ben
amikor elküldi magának a controller feldolgozza
a controllerben ugye csekkolod hogy kapott-e adatot, ha kapott akkor adatbázis kapcsolat kérése, insertelések és vége is.
indexben vagy igazából meg meghívod a regisztráció osztály controllerét majd a view-ját.
az adatbázis kapcsolatot meg egy osztály statikus metódusával kérném le, szal abban csinálnám a kapcsolatot
Szép és jó, de ehhez most fölösleges.
Ha a Google nem adott értelmeset, akkor ott veled lesz a gond, mivel ad értelmeset.
Például ez jó indulásnak: [link]
Sok szép értelmes példa kód is van.
Na meg nem árt akkor most egy kis SQL-t tanulni.
Select, inster, delet, update.
Ezeknek nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!