Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen programmal csináljak...

Milyen programmal csináljak weblapot? Olyan kéne, ami magyar, egyszerű használni, és php-ben csinálja az oldalt.

Figyelt kérdés
Az atw.hu-ra lesz!
2009. júl. 15. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

te szerintem azt sem tudod mire jó a php. nem muszáj phpben csinálni az oldalt,mert az írásokért,formázásokért,menüpontokért mind a HTML és a CSS a felelős.

A php bejelentkezés,regisztráció,fórumkészítés stb. ilyenekre kell! Egyébként vannak ilyen programok amikbe előre meg vannak írva php kódok,de ne gondold,hogy 0 tudással meg tudod csinálni. Egyébként a progi neve PHP Fusion,de ebbe,mint mondtam előre írt php-k vannak,de ehhez még hozzá kell tenni dolgokat!

Ha a HTML-t nem tudod fejből szerintem a Dreamweaver a legjobb. CSS-eket pedig a netről lehet leszedni ingyen (ha nem tudsz sajátot készíteni)

2009. júl. 15. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
A php (mint elöttem leírták) csak adatkezelésre jó, a böngésző csak html oldalakat tud mejeleníteni, a php ezt generálja le. Ha vennél fáradtsáot, és megnéznél forráskódban egy php fájlt, akkor láthatnád, mire jó, és benne van a html kód.
2009. júl. 15. 17:37
 3/7 anonim válasza:
én az NVU programot ajánlom van magyar változata is bár kell egy kicsi tudás hogy kezelni tudd annyira nem nagy ördöngőség
2009. júl. 16. 15:24
 4/7 anonim válasza:

Szia!

Én nagyon kezdő vagyok a témában, de mindenképp a Dreamweavert ajánlom. Én vettem hozzá egy könyvet, ami 24 lecke alatt segít elsajátítani a progi használatát. Azóta két teljes honlapot raktam össze, igaz, hogy freelayout segítségével, de akkor is nagyon nagyon jó a progi. Nem magyar, de a könyv segítségével ez a probléma nonszensz.

2009. júl. 16. 16:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát ahhoz képest, hogy szerintetek nehéz a php csináltam egyet!

windowshoz.atw.hu

Nézzétek meg, érdemes

2009. júl. 18. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Installáltál egy előregyártott php alapú portál sablont, nagyon nehéz volt :)
2009. júl. 19. 15:04
 7/7 anonim ***** válasza:
jó cucc ez az e107 :D
2010. júl. 18. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!