Frame helyettesitese divvel. Hogyan?
Sziasztok
Olyan kerdesem lenne, hogy hogy tudnam megoldani azt, hogy 2 divnel az egyik divbol a masikna jelenitse meg a tartalmat, ugy mint a frameknel.
Peldaul adott 2 div, az egyik jobb oldalt a menu, a masik a tartalom. Ha a menu resznel rakattint a latogato 1 menure, akkor a jobb oldali divbe betoltodne (mint a frame tagnal a targettel). A lenyeg nekem az lenne, hogyha jon +1 menu hozza, akkor ne kelljen az osszes html dokumentumot modositanom, hanem eleg legyen a menu divbe belejegyeznem.
Remelem erthetoen irtam le (es bocsi az ekezethianyert, ezt most mobillal irtam.)
Varok otleteket:)
Egy peldakodot tudnatok irni?
Pl:
Div1:
Menu1
Menu2
Menu3
Div2:
Tartalom
(ha lehet egy kis magyarazattal)
De ha mas nincs, akkor megoldom iframevel:)
(egyenlore meg csak a gepen lesz, majd ha kesz az egesz, akkor dobom fel netre).
Koszi, ez jonak tunik, de meg tanulmanyoznom kell, mert ennyire nem ertek hozza, es nem tudok angolul...
De ha sikerul, akkor te kapod a pontot:)
PHP-t még épphogy csak elkezdtük de szünetel a suli...), ezen a javas megoldáson meg nem igazodok ki...
hiába rakom headba a scriptet, nem működik, meg ennyire mélyen nem mentünk bele egyáltalán (nagyon felületesen vettük át).
Esetleg el tudnátok magyarázni hogy hogyan épül fel ez a kódrész?
(ami fentebb lett linkelve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!