Ingyenes SMS küldés html-ben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :D Lenne egy kérdésem: Csináltam, egy tárhelyet amiből egy ingyenes SMS küldő honlapot szeretnék kreálni. Kerestem mindenhol, de nem találtam sehol olyan html kódot, ami behelyezésével már menne is zökkenőmentesen az sms küldözgetés. Olyasmit szeretnék csinyni, mint pl.: a www.ofsms.in . Tudnátok segíteni? Előre is nagyon-nagyon köszike! :DD2012. júl. 18. 19:17
1/3 anonim válasza:
Ilyet nem fogsz tudni csinálni csak úgy.
Egyrészt az ilyen ingyen sms-es oldalakat nem fogod tudni "kihasználni" a küldésre, másrészt gondolom te nem fogsz előfizetni (igen, erre fizetni kell, nincs ingyen) sms szolgáltatásra.
Bővebb infó a Google-ben, vagy akár itt: [link]
Ezt ingyen nem fogod tudni megoldani.
2/3 anonim válasza:
php sms sending script igy keress rá nekem lehetett volna de sajnos php 5 kelett hozzá aztán a szolgáltatomnál nem volt
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! :D
2012. júl. 22. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!