Wordpress-hez ért valaki?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy honlapot-blogot készíteni wordpressel de fogalmam sincs hogy miként kezdjek neki. Elkezdtem csinálni a honlapot, mindenféle letöltés nélkül, aztán nem igazán boldogultam vele, így hát utána olvastam de kb semmit nem értek. Kérlek segítsetek nagyon fontos lenne köszönöm szépen előre is2012. júl. 18. 02:12
1/3 anonim válasza:
Egyébként mit is kellene segíteni? Mert azt elfejtetted megírni :-P
A Wordpress egyszerű és jól dokumentált, ha az alapján nem igazodsz el, akkor lehet nem neked való a feladat.
2/3 A kérdező kommentje:
ilyesmi szerkezetű oldalt szeretnék. legördülő menüt hogy lehet csinálni erre nem jöttem rá... de elvileg csináltam menüt mégsem mutatja...szóval én ezt nem vágom. persze az alap dolgok mennek mint az új bejegyzés írása meg ezek:D de most elvesztem. nagyon..:D lehet tényleg nem nekem való a dolog de azért jó lenne megtanulni :P
2012. júl. 18. 16:28
3/3 anonim válasza:
Ilyen esetben a a Google a barátod: "wordpress dropdown menu".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!